O nas

PIZZERIA EXTRA SE PREDSTAVI

Pizzeria Extra je pizzeria s tradicijo, saj že mnoga leta skrbi za polne želodce izolanov in prebivalcev okoliških mest. Smo mlada in energična ekipa, ki si vsak dan prizadeva biti boljša v tem kar počne. Naš cilj in naša misija so zadovoljne in site stranke in ponosni smo na dejstvo, da ne glede na to kje na območju Izole ali okoliških mest se nahajate, smo mi tisti, ki vam lahko dostavimo, pizzo, jed iz žara ali katero od številnih jedi iz naše ponudbe in tako potešimo vašo lakoto. Naše izkušnje, trud in želja po napredku so nagrajeni vsakič, ko zazvoni telefon in nekdo od vas naroči dostavo jedi na dom.

Poleg dostave 33 vrst pizz, jedi iz žara in sendvičev, vas lahko pogostimo tudi v prijetnem ambientu našega lokala, kjer lahko uživate v edinstvenih okusih naših jedi. Lokal sprejme 26 ljudi, zunanja terasa pa še dodatnih 24 ljudi. Za vas lahko pripravimo zaključene večerje, slavja, obletnice in ostale dogodke.

Vsak dan pripravljamo tudi študentska kosila. Vabimo vse, tako tiste, ki nas že poznate, kakor tiste, ki nas še boste spoznali, da nas obiščete v našem lokalu pod izolskim stadionom.

Trudili se bomo še naprej, da boste naš lokal zapustili siti in zadovoljni, kot že mnogokrat do sedaj. Tiste pa, ki vas preseneti lahkota doma ali v službi, vabimo da nas pokličete na 031-656-300 in z veseljem vam bomo dostavili vašo najljubšo jed.