12 let Pizzerie “EXTRA”

LokalNovicePizza
12 let Pizzerie “EXTRA”

Mineva že 12. leto odkar je Pizzeria “EXTRA” odprla svoja vrata pod izolskim stadionom. Začetek je bil težek (kot vsak začetek), vendar smo z vztrajnim delom rasli in se učili na mnogih napakah, preživeli veliko lepih in tistih manj lepih trenutkov in še vedno ostajamo vaša najljubša pizzeria daleč naokrog. Kako pa se je vse skupaj začelo?

Preberi več

Kako narediti pravo testo za pizzo?

NasvetiPizza
Kako narediti pravo testo za pizzo?

Kako narediti pravo testo za pizzo? Receptov za testo za pizzo je verjetno toliko, kot obstaja vrst pizz, torej približno neskončno. Vsaka gospodinja najbrž ima svoj recept, ki ga skrbno čuva in skriva pred ostalimi. Dejstvo je, da se nam pizza doma velikokrat ponesreči. Razlogi pa tičijo deloma v testu, deloma pa nekje drugje. V nadaljevanju vam razkrivamo male skrivnosti, ki jih mogoče se niste vedeli in odgovarjamo na vprašanje, kako narediti pravo testo za pizzo?

Preberi več